Me Miehet

Me Miehet
Ilmainen

Moni kamppailee miehille suunnatun ohjelman keksimisen vaikeuden kanssa.
Matrocks tarjoaa ongelmaan ratkaisun:
Me miehet – ohjaustuokiot – miehisiä asioita pienessä koossa, mutta ei kuitenkaan niin pienessä, että se ei olisi enää miehistä.

Tarkoitus ja tavoite:
Mitä tämä on? Me miehet – ohjaustuokiot ovat miehisillä aiheilla ryyditettyjä esityksellisiä ryhmä- tai yksilöohjauksia. Ohjauksissa keskustellaan, katsellaan, väitellään ja innostutaan kulloisestakin aiheesta edeten osallistujien tahtiin. Tavoitteena on saada miehet liikkeelle ja tarjota heille miehekästä, mielekästä tekemistä sekä juttuseuraa. Asiakkuudet rakennetaan pitkäkestoisiksi, jotta tekeminen ei loppuisi käsiin.

Ohjausten teemoja:
Mitä siellä tehdään? Ohjausten aiheet valitaan miehekkäiden aihepiireistä; tekniikka, eräily, oluet, autot, urheilu, pelit ja lista jatkuu. Ohjaukset aloitetaan valmiilla teemalla, jonka jälkeen asiakkaat yhdessä ohjaajan kanssa päättävät seuraavien käyntien aiheet. Pitkäkestoisille kävijöille tarjotaan lisäksi mahdollisuus suunnitella yhdessä ohjaajan kanssa teemamatka, miehekkääseen kohteen tietty!

Hinnoittelu: Paljonko maksaa?

Valmis tuokio, 160 €

– Esityksellinen tuokio valmiilla teemalla, jonka tilaaja voi valita valmiista vaihtoehdoista.
Osallistujamäärä voi olla niin paljon kuin tilaan mahtuu.

Tuokiosarja, hinnoittelu sopimuksen mukaan.
– Kerhotyyppinen ratkaisu, jonka toteuttaminen aloitetaan valmiilla teemalla ja siitä    eteenpäin käyntikertojen aiheet ovat asiakkaiden päätettävissä ja ehdotettavissa.    Asiakkaita saa olla mukana sopimuksen mukainen rajattu määrä.

Yksilötuokio, 34 €/tunti
– Avustajamaista ohjausta yksilölle, jonka miehisen aiheen saa ohjattava itse päättää.

Miesten matka, hinnoittelu sopimuksen mukaan.

Me miehet – koulutus ohjaustuokioiden järjestämisestä, hinnoittelu sopimuksen mukaan.
– Koulutusosuus henkilökunnalle, jossa annetaan työvälineitä miehisten ohjaustuokioiden järjestämiseen eli kuinka asiakkaita innostetaan, motivoidaan, kuinka tuokioita suunnitellaan ja toteutetaan.

Kiinnostuitko?
Kysy aiheesta lisää Joonakselta:
joonas(at)extra-avustaja.fi
p. 040 7476 117

LATAA ESITE!

Tarvitsetko apua? Ota meihin yhteyttä Jätä palautetta

Category: .