Matrocks työpaikkana

Me Matrocksilla haluamme, että työskentely on mukavaa! Tärkein tehtävämme on mahdollistaa erilaisin keinoin asiakkaillemme mielekäs ja esteetön vapaa-aika. Asiakkainamme toimivat eri-ikäiset ja eriasteisesti tukea tarvitsevat henkilöt, joten jokainen työpäivä on varmasti sekä uniikki että mielenkiintoinen.

Meillä työskentelee laaja kirjo hoiva- ja sosiaalialan ammattilaisia, joten tutkintoasi tärkeämpää meille on oikea asenne ja intohimo auttaa asiakkaitamme nauttimaan vapaa-ajastaan täysin siemauksin, kuitenkin turvallisesti, ammattitaitoisesti ja kuntouttavalla työotteella toteutettuna. Työmme liikkuu asiakkaan mukana ja toimimme koko Pirkanmaan alueella.

Avustajatyön lisäksi meillä voit päästä työskentelemään myös kulttuuriin sekä matkailun parissa, sillä valikoimaamme kuuluvat myös ohjelmapalvelut ja useita erilaisia lähimatkapaketteja. Tylsää tässä työpaikassa ei varmasti pääse tulemaan!

Matrocks Oy on ystävällinen yritys, joten meillä ollaan ystävällisiä niin itsellemme, toisillemme, asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme ja tietysti ympäristöllekin.

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikkamme tästä.

Olemme aina kiinnostuneita hyvistä tekijöistä, joten vaikka emme tällä hetkellä olisi rekrytoimassa, voit aina jättää avoimen hakemuksen täällä.

Meitä kannattaa myös seurailla somessa! Kaikki avoimet työpaikkamme julkaistaan nimittäin myös Facebook-sivullamme.