Matrocksilta mielekkyyttä lähimatkailuun!

Me Matrocksilla haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden jättää arkihuolet hetkeksi taakse ja tutustua lähimatkailun kiehtovaan maailmaan. Hyppäämällä Matti-bussin mukavaan kyytiin pääsette nauttimaan viihdyttävistä hetkistä ammatitaitoisten matkanjohtajiemme ja kiinnostavien kohteidemme pariin esimerkiksi muokattavissa olevan Läheltä laatua lahjaksi -reissun merkeissä. Voitte myös rakastua Tampereeseen uudelleen Lähiömatkalla, uppoutua hemmotteluun matkalla Frantsilan Hyvänolon keskukseen tai vaikkapa herkutella Suklaamatkalla Suojärven suklaatilalle. Laajasta valikoimastamme löytyy reissuja jokaiseen makuun, joten hyppää kyytiin ja anna seikkailun viedä!

Voit soittaa asiakaspalveluumme p. 040 554 4204
tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)matrocks.fi

Kerro meille millainen matka mielessäsi on ja annamme reilun tarjouksen 48h sisällä!

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*