Lähiruokafestarit avaavat uusia makuelämyksiä!

Puutarhajuhlan tuntua ja maistuvia elämyksiä.

Tätä kaikkea tarjosi Huittisissa elokuun lopulla järjestettävä Lauhan lähiruokafestivaali. Se kokosi yhteen makuelämyksiä, joita oli koottu laajalti eri tuottajilta. Lisäksi tapahtumassa käytiin mielenkiintoisia keskusteluita ja päivien saatossa pohdittiin että ”mistä se ruoka oikein tulee?”.  Nähtävissä oli uudenlainen innostus ja kiinnostus festivaalien järjestämistä kohtaan. He olivat valmiita tarjoamaan elämyksiä kaikille. Avoimin mielin ja eritoten mahdollistavalla asenteella. Festivaalin sydämenä toimi Majapirtin ympäristö, jossa kaunista maalaismaisemaa voi ihastella silmänkantamattomiin.

 

Vaikeilta tuntuviin kysymyksiin Simppeleitä vastauksia.

Tarjosimme Lauhan maamiesseuralle mahdollisuuden osallistua koulutuskokonaisuutemme pilotointiin festivaalin valmisteluun liittyen, sillä olimme juuri heinäkuun lopulla lanseeraamassa uudet tulokkaat palveluperheeseemme. Mainio asenne -koulutukset tulevat tarjoamaan yrityksille ja eri alojen julkisille toimijoille niin uusia ulottuvuuksia yrityksien asiakaspalveluun kuin myös taitoja vammaisuuden kohtaamiseen. Tavoitteemme on, että vammaisuus opitaan kohtaamaan yhtä tavallisena asiana kuin naapurin hieno uusi auto. Kannattavaa on myös kasvattaa liiketoimintaa mainiolla asenteella.

Pilotointikoulutus Lauhan maamiesseuralle toteutettiin Majapirtin idyllisissä maisemissa heinäkuun loppupuolella. Tunnelma oli innostuksen, odotuksen ja jännityksen sekametelisoppa. Itselleni laatuaan ensimmäinen koulutus, jota teen tapahtumajärjestäjille. Vedin syvään henkeä ja oivalsin ” Jes tästä se lähtee, olen muuttamassa maailmaa, yksi koulutus kerrallaan.” Pienellä yhdistyksellä oli mielessään sydämenmuotoinen visio; He halusivat oppia tuottamaan tapahtuman kaikille huomioiden yksilöllisiä tarpeita, riippumatta siitä millaista apua tai apuvälineitä kävijä tarvitsee.

 

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*