Neljä kirkkoa ja Pappilan pidot pikkujoulumatka Matrocksin kanssa

Pikkujoulut-1


Taas se on täällä, pikkujouluaika!

Mainio tilaisuus lähteä Matrocksin matkalle tutustumaan neljään kirkkoon ja sen jälkeen nauttia jouluruuasta ja joulujuhlasta.
Viihdytyksestä matkan aikana vastaa humoristi-trubaduuri Juhani Viita ja hahmokoomikko Olavi Heittola. Matkan aikana kuullaan Näsijärven rantojen historiaa, tutustutaan Kurun, Virtain, Ruoveden ja Teiskon kirkkoihin pyörähtämällä niiden pihoilla.
Kirkkopyörähdyksien jälkeen siirrytään Lomakeskus Rajaniemeen, entiseen pappilaan, jossa tarjolla jouluinen, runsas pitopöytä. Ruokailun jälkeen alkaa joulujuhla. Juhlaa vietetään Rajaniemen Siekkisalissa hartaissa ja hurttia huumoria sisältävissä hetkissä.

Tiedustelut:

asiakaspalvelu(at)matrocks.fi 

tai

numerosta 040 5544 204