MALLASTA JA MAKKARAA!

Kyrö3

Suunnitteilla polttarit, pikkujoulut, TYKY-päivät, synttärit?
Kerää mukava porukka ja lähde
Matrocks Oy:n Mallasta & Makkaraa -matkalle Isokyröön Kyrö Distillery viskitislaamoon!
Kyrö Distillery valmistaa 100% ruisviskejä. Tislaamo on  perustettu 2012. Ensimmäinen testierä on tislattu 2013  ja valmistus aloitettu alkuvuodesta 2014. Ohjelmassa on tislaamokierros, jossa meille kerrotaan  ruisviskien valmistuksesta ja Kyrö Distilleryn toiminnasta.  Kierroksen jälkeen meille tarjoillaan herkulliset itsetehdyt makkarat sekä olut-/viskitastingit. Aikaa on varattu myös omatoimiseen maisteluun. Tislaamolta siirrymme bussilla Seinäjoen keskustaan jatkamaan omatoimista maistelua ennen kotimatkaa
Lisää kohteesta: http://www.kyrodistillery.com
Kysy lisää Kristiinalta!
040 774 3337
kristiina(at)matrocks.fi