Lähiömatka Tampereelle!

Lähiömatka

Lähde opastetulle kiertoajelulle Pumpulinakka-Liisan matkaan!
Tämä mamma tietää lähes kaiken Tampereen historiasta.
Samalla kun ihailemme Pyynikin harjun maisemia, pumpulinakka kertoo Mansen mahtavasta teollistumisesta, pumpulinlikoista ja nöösipojista – ja siitä kuinka he muovasivat maisemaa, asuttivat kaupunkia, kehittivät siitä modernin, vetovoimaisen yliopisto- ja teatterikeskuksen, luovien alojen ja biolääketieteen osaamiskeskittymän.
Hän kertoo elävästi kohteista ja  maisemista, sekä niiden taustoista. Matka antaa uusia ja herkullisia yksityiskohtia paljasjalkaisille tamperelaisille sekä mielenkiintoista infoa myös ulkopaikkakuntalaisille.
Kuljemme Matrocksin esteettömällä bussilla, mihin pääsee myös pyörätuolilla, sähkömopolla tai rollaattorilla.
Yhden tunnin esteetön lähiömatka Tampereella.
RYHMÄHINTA 450€ sisältäen kuljetuksen ja opastuksen.
Ryhmän maksimikoko on 44 henkilöä.

KYSY MYÖS MUITA LÄHIÖMATKOJA!
LATAA ESITE TÄSTÄ!
Lisätiedot:
asiakaspalvelu(at)matrocks.fi
040 5544 204