Me Miehet!

Me-miehet_pikkukuva

Me miehet-ohjaustuokiot – miehisillä aiheilla ryyditettyjä esityksellisiä ryhmä-tai yksilöohjauksia.

Ohjauksissa keskustellaan, katsellaan, väitellään ja innostutaan kulloisestakin aiheesta edeten osallistujien tahtiin. Tavoitteena on saada miehet liikkeelle ja tarjota heille miehekästä, mielekästä tekemistä sekä juttuseuraa.
Ohjausten aiheet valitaan miehekkäistä aihepiireistä; tekniikka, eräily, oluet, autot, urheilu, pelit ja lista jatkuu. Ohjaukset aloitetaan valmiilla teemalla, jonka jälkeen asiakkaat yhdessä ohjaajan kanssa päättävät seuraavien käyntien aiheet. Pitkäkestoisille kävijöille tarjotaan lisäksi mahdollisuus suunnitella yhdessä ohjaajan kanssa teemamatka, miehekkääseen kohteeseen tietty!
Kysy lisää!
Joonas Ruokamo
joonas(a)extra-avustaja.fi
040 7476117

LATAA ESITE!